Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Mayıs 2016 - 23:53 Yorum: 0

Habere Giden Gazeteciler Kaza Yaptı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde polis memuruna yapılan saldırının olay yerine giden gazetecileri taşıyan otomobil ile başka bir araç çarpıştı.

Habere Giden Gazeteciler Kaza Yaptı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde polis memuruna yapılan saldırının olay yerine giden gazetecileri taşıyan otomobil ile başka bir araç çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Polis Memuru Kemal Küçükdoruk'a yapılan saldırının ardından olay yerine giden ilçede görevli gazetecilerin bulunduğu Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Orhan Aldırmaz idaresindeki 34 NC 3251 plakalı otomobil, Viranşehir Caddesinde 16 NU 036 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada Orhan Aldırmaz ile diğer araçtaki bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar özel araçlarla Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber