Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 21 Ekim 2014 - 00:33 Yorum: 0

Hac dönüşü fenalaşan kadın gözlem altına alındı

Antalya'da hac dönüşü yüksek ateş nedeniyle fenalaşan kadın, hastaneye kaldırıldı

Hac dönüşü fenalaşan kadın gözlem altına alındı

ANTALYA (AA) - Antalya'da hac dönüşü fenalaşan kadın hastanede gözlem altına alındı.

Hacdan dönen 79 yaşındaki G.Ö, Antalya Havalimanı'nda yüksek ateş nedeniyle fenalaştı. Havaalanındaki sağlık görevlilerinin müdahale ettiği G.Ö, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine götürüldü.

Güvenlik önlemlerinin alındığı hastanede, G.Ö'de MERS virüsü bulunma ihtimali nedeniyle acil servis hasta ve ziyaretçilere kapatıldı. 

G.Ö'yü havalimanından almak üzere gelen komşusu Orhan Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, G.Ö ile telefonda konuştuğunu, önce boğazının ağrıdığını, ardından tansiyonunun ve ateşinin yükseldiğini söylediğini anlattı.

G.Ö'nün hac vazifesini yerine getirmek üzere Burdur'dan gittiğini dile getiren Aksoy, dönüşünü de İstanbul aktarmalı olarak uçakla gerçekleştirdiğini kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber