Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Ekim 2014 - 16:28 Yorum: 0

Hac dönüşü rahatsızlandı, hastaneye girmeden uzaklaştı

Orhaneli ilçesindeki evinde rahatsızlanan ve Bursa'ya sevk edilen kişi, ambulanstan inince hastaneye girmeden oğlunun aracına binip gitti

Hac dönüşü rahatsızlandı, hastaneye girmeden uzaklaştı

BURSA (AA) - Orhaneli ilçesinde yaşayan ve bir süre önce hacdan dönen kişi, ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Bursa'daki hastanenin önünde ambulanstan inince binaya girmeden uzaklaştı.

Alınan bilgiye göre, Yakup Ç. (55), Gümüşpınar Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlandı.

Karın ağrısı, yüksek ateş ve baş dönmesi şikayetleri bulunan Yakup Ç, Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yakup Ç, MERS virüsü riskine karşı önlem alınan hastanede, tetkiklerinin yapılmasının ardından ambulansla Bursa'daki Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bu hastanenin bahçesinde ambulansta bir süre bekledikten sonra sinirlenen hasta, oğlunun getirdiği araca eşiyle binerek ayrıldı.

Orhaneli Devlet Hastanesi Başhekimi Asiye Demirel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yakup Ç'ye, hacdan yeni döndüğü için tetkik yapma gereği duyduklarını ve daha sonra Bursa'ya sevk ettiklerini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber