Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Hac kayıtları

Malatya Müftüsü Çimen, hac kuralarının yarın çekileceğini bildirdi

Hac kayıtları

MALATYA (AA) - Malatya Müftüsü Ümit Çimen, hac kuralarının yarın çekileceğini ve hacı adaylarının kayıt sıralarını yarın Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesinden öğrenebileceklerini bildirdi. 

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, 2015 yılı hac kurasının yarın saat 11.00'de bilgisayar ortamında çekileceğini belirtti. Kesin kayıt hakkı elde eden hacı adaylarının kayıt sıralarını müftülüklerden ve Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesinden öğrenebileceğini aktaran Çimen, hac kesin kayıtlarının da 16-27 Mart arasında Diyanet İşleri Başkanlığı ile yetkili acentalarca yapılacağını kaydetti. 

Kesin kayıt hakkı kazanan hacı adaylarına "Diyanet İşleri Başkanlığına veya acentaya kesin kayıt yaptırabilir belgesi"nin il müftülüklerince verileceğini belirten Çimen, belgenin hacı adayına veya birinci derece yakınlarına verilebileceğini vurguladı. 

Hac kesin kayıt için istenen belgelerle hac konaklama türlerine ilişkin kriterler hakkında da bilgi veren Çimen, hacı adaylarının gerekli bilgileri il ve ilçe müftülüklerindeki hac ve umre bürolarından alabileceklerini belirtti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber