Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Ağustos 2014 - 15:48 Yorum: 0

Hacı adaylarından pilav ikramı

Beypazarı ilçesine bağlı Oymaağaç Mahallesi'nden kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adayları, halka pilav ikramında bulundu

Hacı adaylarından pilav ikramı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesine bağlı Oymaağaç Mahallesi'nden kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adayları, halka pilav ikramında bulundu.

Hacca gidecek 13 kişi, mahalle camisinde okunan Mevlid-i Şerif sonrası köy konağında vatandaşlara etli pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikram etti.

Hacı adaylarından Osman Bozkaya, kaydını 7 yıl önce yaptırdığını belirterek, 7 yıldır hac kurasının çıkmasını beklediğini söyledi.

Bozkaya, "Kutsal topraklara sağlıklı iken gidebilmek çok önemli. 7 yıl az bir süre değil. Çok şükür sağlığımızdan bir şey kaybetmedik ama hac süresi bundan böyle yaz aylarına denk geliyor. Orada sadece sıcaktan bunalacağımızı düşünüyorum. Allah köylülerimizle birlikte hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin. Bugün de burada Mevlid-i Şerif okuttuk ve ardından konakta halka pilav ikramında bulunduk, halkla helalleştik" diye konuştu. 

İlk hacı kafilesinin, 3 Eylül 2014'te hareket etmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber