Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ekim 2016 - 14:28 Yorum: 0

Hacı Bayram Camii çevresinde düzenleme

Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Merkezi projesi kapsamındaki düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hacı Bayram Camii çevresinde düzenleme

Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Merkezi projesi kapsamındaki düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hacı Bayram-ı Veli Camii çevresinde bulunan gece kulüpleri ve pavyonların yıkımı sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Dairesi Başkanı Akarpınar Üstün ve yıkım ekipleri, proje kapsamında olan ve daha önceden yıkım yapılacağı tebliğ edilen metruk binalardan bazılarının yıkımını sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Bölgede yıkımının yapıldığı alanların kullanıma elverişli olmadığını, her an yıkılmaya yüz tuttuğu için tehlikeli olduğunu belirten Üstün, bölgenin tarihi atmosferine kavuşması için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Emniyet güçlerinin de geniş güvenlik önlemleri aldığı yıkım sırasında herhangi bir sorun yaşanmadı. Hacı Bayram-ı Veli Camii çevresinde yıkım ve düzenleme çalışmaları sürdürülecek.

Hacı Bayram Camii çevresinde düzenleme

Hacı Bayram Camii çevresinde düzenleme

Hacı Bayram Camii çevresinde düzenleme

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber