Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:25 Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlar...08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Yerel 31 Mayıs 2016 - 12:33 Yorum: 0

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Açılıyor

Şehzadeler Belediyesi'nin Yeniköy Mahallesinde yaptığı Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi 2 Haziran Perşembe günü hizmete açılıyor.

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Açılıyor

Şehzadeler Belediyesi'nin Yeniköy Mahallesinde yaptığı Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi 2 Haziran Perşembe günü hizmete açılıyor. 2 Haziran Perşembe Günü yapılacak olan açılışa vatandaşları davet eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Yeniköy Mahallesi Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezinin açışına tüm halkımızı bekliyoruz." dedi.

Şehzadeler Belediyesinin Yeniköy Mahallesinde yaptığı Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi 2 Haziran Perşembe günü düzenlenecek törenle hizmete açılıyor. Yeniköy Mahallesinde böylesine bir kültür merkezine ihtiyaç olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Göreve geldiğimiz de Yeniköy Mahallemizde böyle bir Kültür Merkezinin eksikliği sürekli bize ifade ediliyordu. Şehzadeler Belediyesi olarak bu konuda hemen çalışmalara başladık ve belediyemize ait olan eski bir binada yenileme çalışmaları yaparak daha güzel bir görünüme kavuşturduk. Binanın içerisinde de bir takım düzenleme çalışmaları ve tefrişatını da yaparak açılışa hazır hale getirdik. Yaklaşık olarak 110 bin TL'lik bir bütçe ile Yeniköy Mahallemize güzel bir eser kazandırmış olduk. Nasip olursa 2 Haziran Perşembe günü saat 14.00'te açılışını yapacağımız Hacı Bektaş- Veli Kültür Merkezimizin açılışına tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Açılıyor

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Açılıyor

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Açılıyor

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Açılıyor

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Açılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber