Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Temmuz 2016 - 14:48 Yorum: 0

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi açılıyor

15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle ertelenen Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin açılışı, 30 Temmuz Cumartesi saat 19.30'da yapılacak.

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi açılıyor

15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle ertelenen Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin açılışı, 30 Temmuz Cumartesi saat 19.30'da yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacılar'daki sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkı vermek için açılan Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ilçenin sadece bugününü değil geleceğini de değiştirecek. Konuyla ilgili açıklama yapan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Kadınlarımız ve gençlerimiz buraya gelerek boş zamanlarını aile ekonomilerine katkıda bulunabilecekleri hobi ve meslek kursları ile değerlendirebilecekler. Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezinde ilçemizin ihtiyaç duyduğu pek çok unsur bir arada bulunuyor. Merkezimizde bir adet çok amaçlı salon yer alıyor. 500 kişilik olan bu salon, nikah, düğün, konferans ya da daha farklı etkinliklerde kullanılabilecek. Merkezimizde ayrıca 6 adet derslik bulunuyor. Toplam 80 kişilik kapasiteye sahip dersliklerimizde yıl içerisinde, gerek mesleki eğitim kursları ile yetişkinlere gerekse takviye kurslarla öğrencilere hizmet verilecek. Kadın ve Gençlik Merkezimizde ayrıca fitness salonu, yüzme havuzu, gençlerimiz için oyun salonu ve bir adet cep sineması bulunuyor. Tüm bu hizmetler Hacılar'daki sosyal ve kültürel hayata, verilecek mesleki eğitimlerle de ekonomik hayata katkıda bulunacak." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber