Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 13:33 Yorum: 0

Hacıoğlu’nda Geleneksel İftar

Sakarya'da oldukça sık rastlanan mahalle iftarlarından biri de dün akşam Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi'nde gençlerin önderliğinde gerçekleştirildi.

Hacıoğlu’nda Geleneksel İftar

Sakarya'da oldukça sık rastlanan mahalle iftarlarından biri de dün akşam Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi'nde gençlerin önderliğinde gerçekleştirildi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarda mahalle gençleri 7'den 70'e herkesi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadı.

Hacıoğlu Mahallesi gençleri, Ramazan ayında mahalleliyi bir araya getirdi. Her yaştan yaklaşık bin kişinin katıldığı 4. Geleneksel iftar programı Hacıoğlu Caddesi üzerinde bulunan boş arazide yapıldı. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği ve organizasyonunu tamamen mahalle gençlerinin üstlendiği iftar programında ilahiler okundu, dualar yapıldı.

Üç yıl önce ilk kez gerçekleştirilerek geleneksel hale getirilen iftar programının 4'üncüsünün de ana temasının birlik ve beraberlik olduğunu belirten organizasyon sorumlusu Orhan Bayraktaroğlu, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızın bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdik. İftarlarımıza katılan kişi sayısı her yıl artıyor. Buradaki birlik beraberlik ve oluşan atmosferin herkes tarafından görülmesi gereken bir güzelliği var. Hacıoğlu Mahallesi insanını 7'den 70'e aynı sofralarda buluşturmak bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah bir sonraki iftar programında hedefimiz daha geniş kitleye hitap etmek olacak" dedi.

Hacıoğlu’nda Geleneksel İftar

Hacıoğlu’nda Geleneksel İftar

Hacıoğlu’nda Geleneksel İftar

Hacıoğlu’nda Geleneksel İftar

Hacıoğlu’nda Geleneksel İftar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber