Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2021 - 15:48 Yorum: 0

Hadim’de korona virüs tedbirleri denetlendi

Konya'nın Hadim ilçesinde, yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında yapılan denetimlere İlçe Kaymakamı Tufan Bağır Gilan ile Belediye Başkanı...

Hadim’de korona virüs tedbirleri denetlendi

Konya'nın Hadim ilçesinde, yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında yapılan denetimlere İlçe Kaymakamı Tufan Bağır Gilan ile Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu da katıldı.

Hadim'de halk pazarı, market, berber, lokanta gibi iş yeri ve yaşam alanlarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Tufan Bağır Gilan ve Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, korona virüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda güncel bilgilendirmelerde bulundu. Kaymakam Gilan ve Başkan Hadimioğlu, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının insan ve toplum sağlığı için önemli olduğuna dikkat çekti.

Denetimlere, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yavuz Yiğit, İlçe Emniyet Amiri Halil Acar da eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber