Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Nisan 2019 - 23:08 Yorum: 0

Hafif ticari araç otobüs durağına daldı

Kahramanmaraş'ta durakta otobüs bekleyen anne ve 2 çocuğuna hafif ticari araç çarptı.

Hafif ticari araç otobüs durağına daldı

Kahramanmaraş'ta durakta otobüs bekleyen anne ve 2 çocuğuna hafif ticari araç çarptı. Kazada anne ve 2 çocuğu yaralandı.

Kaza, Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent Mahallesi Vezir Hoca Bulvarı üzerinde yer alan otobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.A.B yönetimindeki 46 AP 599 plakalı hafif ticari araç ile şehir merkezi istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarında bulunan otobüs durağında bekleyen anne ve 2 çocuğuna çarptı. Kazada anne Emine Balbaba ile çocukları Elif Ebubekir Balbaba (9) yaralandı. 112 sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından anne ve çocukları kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Anne ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, KSÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınan Ebubekir Balbaba'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazaya neden olan sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, çarpmanın şiddetiyle otobüs durağı enkaza döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hafif ticari araç otobüs durağına daldı

Hafif ticari araç otobüs durağına daldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber