Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 23 Şubat 2018 - 14:23 Yorum: 0

Hafif ticari araçlar için özel yağ üretildi

Madeni yağ üreticilerinden Mobil Oil Türkiye'nin, hafif ticari araçlar için özel olarak yağlar geliştirdi.

Hafif ticari araçlar için özel yağ üretildi

Madeni yağ üreticilerinden Mobil Oil Türkiye'nin, hafif ticari araçlar için özel olarak yağlar geliştirdi. Geliştirilen motor yağı Mart ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulacak.

Madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil, hafif ticari araçlar için özel olarak yağlar geliştirdi. Yapılan açıklamada, hafif ticari araçlar için geliştirilen yeni ürünleri ile hafif ticari araçlar dünyasının ihtiyaçlarını karşılayarak önemli bir boşluğu doldurması hedefleniyor.

Ayrıca, Mart ayıyla birlikte Türkiye'de 5 ve 7 litrelik ambalaj seçenekleriyle satışa sunulacak F 5W-30, M 5W-30, 5W-30 ve 10W-40 ismindeki yağlar, çamur gibi zorlu doğa şartlarında temizlik ve yüksek performans göstereceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber