Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 12:18 Yorum: 0

Hafta sonu çocuklar gülecek

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında, Sinop Gerze Belediyesi Konservatuarı Kukla Tiyatrosu'nun sahneleyeceği "Gülücük...

Hafta sonu çocuklar gülecek

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında, Sinop Gerze Belediyesi Konservatuarı Kukla Tiyatrosu'nun sahneleyeceği "Gülücük ve Sevimli Kuklalar" adlı tiyatro oyunu Kırklarelili çocuklar ile buluşacak.

Çocukların beğenisini kazanan masal kahramanları, yöresel karakterler ve ünlü şarkıcıların kuklalarının müzik eşliğinde oynatılacağı oyunda ayrıca "İlker Abi ile İllüzyon Gösterisi", yarışma ve dans gösterisi etkinliği de yer alacak.

Kırklarelili çocuklara neşeli bir hafta sonu yaşatacak "Gülücük ve Sevimli Kuklalar" tiyatrosu, 15 Ekim Cumartesi ve 16 Ekim Pazar Günü Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak gösterilecek.

Oyun Cumartesi ve Pazar ikişer gösterim olarak saat 14.00'te ve saat 16.00'da sahne alacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber