Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 08 Şubat 2020 - 12:28 Yorum: 0

Hafta sonu engel atlama heyecanı

Altan Kıraç Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları 2. Ayak Yarışması 8-9 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri Dila Atlıspor Kulübü'nde yapılacak.

Hafta sonu engel atlama heyecanı

Altan Kıraç Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları 2. Ayak Yarışması 8-9 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri Dila Atlıspor Kulübü'nde yapılacak.

2019 yılında hayatını kaybeden atıcılık camiasının önde gelen isimlerinden Altan Kıraç anısına düzenlenen lig, toplam 2 ayak ve finaller şeklinde yapılıyor. Turkcell Platinum Park'ın sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, Türkiye'nin ünlü binicilerinden Oktay Sezek, Sencer Can, Hasan Şentürk, Sencer Horasan, Can İnce, İzzet Aboresi'nin de aralarında olduğu 120'nin üzerinde binici yarışacak. Türkiye Binicilik Federasyonu'nun resmi programında yer alan engel atlama yarışının 2. ayağında P2 ve P3, Yeni Biniciler, Yıldızlar, Gençler, Genç Yetişkinler, Yetişkinler ve Pro Yetişkinler kategorilerinde sporcular karşıya gelecek.

Birinci ayakta yaptıkları derecelerle 130 engelli atlamada Fatih Turan Tarhan, 120 metre engelli atlamada Cem Vardar, 110 metre engelli atlamada ise Benhür Çavdarlı liglerinde lider koltuğunda bulunuyorlar. Bu hafta sonu yapılacak 2. ayak yarışlarının ardından finaller 14-15 Mart tarihlerinde yapılacak. 3 ayağın en iyi derecesi yapan sporcular kupa ve para ödülü alacak.

İstanbul Beykoz'daki Dila Atlı Spor Kulübü'nde yapılacak olan Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları'nı vatandaşlar ücretsiz olarak izleyebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber