Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Eylül 2018 - 17:33 Yorum: 0

Hakan Kutlu’dan birlik beraberlik vurgusu

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, birlik ve beraberliklerini daha da arttırarak birbirlerine her zamankinden daha...

Hakan Kutlu’dan birlik beraberlik vurgusu

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, birlik ve beraberliklerini daha da arttırarak birbirlerine her zamankinden daha sıkı sarılmaları gerektiğini söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu yaptığı açıklamada, 4 maçlık periyotta tribünlerden verdikleri destekten dolayı taraftarlara teşekkür etti. 13'ü alt yapıdan olmak üzere 17 kişiyle ve 30 gün kala start verdikleri zorlu süreçte 4 maçta 7 puan toplayarak milli maç arasına girdiklerini belirten Kutlu, "Bu kısıtlı zaman içerisinde takımı taktiksel ve fiziksel olarak lige hazırlarken en çok vurgu yaptığımız ve önem verdiğimiz olgu "birlik ve beraberlik" oldu. Bu liglerde daha önce birçok kulüp, şampiyonluk İçin önemli meblağlar harcayarak takımlar oluşturdu. Bu durumu bu büyük camiada daha önce bir çok kez yaşadı. Çok iyi futbolculardan oluşan kadrolar kuruldu, çok değerli teknik direktörler görev aldı ancak hedefe ulaşılamadı. Bizlerin bu talihi döndürecek güce sahip olduğumuzdan zerre şüphem yok" dedi.

Kulüp başkanı, yönetim kurulu, futbolcular, teknik ekip, kulüp çalışanları ve taraftarların bu yolda var güçleriyle emek verdiğini ifade eden Kutlu, şunları kaydetti:

"Ancak artık birlik beraberliğimizi daha da artırmalı ve birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılmalıyız. Anahtar kelimemiz ise mutlaka "inanmak" olmalı. Güzel günler, büyük mutluluklar göreceğiz ancak sabredeceğiz. Başarıya giden hiçbir yol çiçeklerle bezeli değildir. Bizler her engelde birbirimize daha çok sarılacağız, daha da fazla güçleneceğiz ve yolun sonunda kazanan "biz" olacağız. Bu şehir, bu camia bunu sonuna kadar hak ediyor."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber