Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Eylül 2016 - 14:33 Yorum: 0

Hakem ve gözlemciler yeni sezonu açtı

Van'da amatör liglerde ve profesyonel ligde görev alacak hakemler ve gözlemciler, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Van Şubesi'nin...

Hakem ve gözlemciler yeni sezonu açtı

Van'da amatör liglerde ve profesyonel ligde görev alacak hakemler ve gözlemciler, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Van Şubesi'nin Van Atatürk Şehir Stadyumunda düzenlediği törenle sezonu açtı.

Van Atatürk Şehir Stadyumunda gerçekleşen açılış törenine Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TFF Van Bölge müdürü Cengiz Polater, TUFAD Van şube başkanı Mehmet Tuğrul, Van Büyükşehir Belediyesporsportif Direktörü Turgay Karatekin, ASKF Futbol İl Tertip Komitesi Başkanı Nureddin Tuğrul, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Koray Tan, İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz, Şube Başkanı Taner Coşkun, yönetim kurulu üyeleri, komite üyeleri ve ilde görev yapan hakem ve gözlemcilerin yanı sıra hakem adayları katıldı. Yapılan konuşmaların ardından hakemler antrenman yaparak 2016-2017 sezonu açtı. Açılışa katılan Van Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Nevzat İnanç, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, ve İHK Başkanı Sacit Solmaz, TFFHGD Van Şube Başkanı Taner Coşkun, yaptıkları açıklamalarda 2016-2017 futbol sezonunun futbolcusu, taraftarı, gözlemcisi ve hakemiyle çirkinliklerden uzak güzel futbolun konuşulduğu bir sezon olmasını dileklerinde bulundular.

Hakem ve gözlemciler yeni sezonu açtı

Hakem ve gözlemciler yeni sezonu açtı

Hakem ve gözlemciler yeni sezonu açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber