Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 12:13 Yorum: 0

Hakkari Belediyesine kayyum atanan Epcim: “Terör belediyesinden hizmet belediyesine geçeceğiz”

HAKKARİ (İHA) – Hakkari Vali Vekili Hasan Ongu, beraberindeki protokol üyeleriyle Hakkari Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı...

Hakkari Belediyesine kayyum atanan Epcim: “Terör belediyesinden hizmet belediyesine geçeceğiz”

HAKKARİ (İHA) – Hakkari Vali Vekili Hasan Ongu, beraberindeki protokol üyeleriyle Hakkari Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim'i makamında ziyaret etti. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Epcim, "Terör belediyesinden hizmet belediyesine geçeceğiz" dedi.

Hakkari Vali Vekili Hasan Ongu, beraberindeki Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ayhan Dal ile Hakkari Belediye Başkanlığı görevine atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim'i makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu. Yoğun güvenlik önlemleri altında belediyeyi ziyaret eden protokol üyeleri, Cüneyt Epcim tarafından kapıda karşılandı.

Makamında basın mensuplarına açıklamada bulunan Epcim, "Askerimiz, jandarmamız ve emniyetimiz ile hep birlikte bu gemiyi yürüteceğiz. Hakkari'mize hizmet etmemiz noktasında elimizde gelen gayreti göstereceğiz. Daha önce de söylediğimiz gibi Hakkari genelinde etkin mahalli müşterek hizmetlerini etkili bir biçimde sağlamaya çalışacağız. Bunu yaparken devletimizin çeşitli kurumlarının destekleri ile yapmaya çalışacağız" dedi.

Hakkari'de devletin kurumları ile belediye arasında yaşanan küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakacaklarını dile getiren Epcim, "Hakkari Belediyesi'nin artık terör belediyeciliğinden hizmet belediyeciliğine geçmesi noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hakkari halkının özlemini çektiği hizmetleri vermek için büyük gayret sarf edeceğiz. Bizi ziyaret eden devletimizin çeşitli kurumlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Epcim ve beraberindekiler daha sonra belediye personelini ziyaret etti. Protokol üyeleri, belediye binasının kapısında Epcim ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber