Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Eylül 2015 - 10:16 Yorum: 0

Hakkari ve Mardin’den acı haberler

Türkiye, Hakkari ve Mardin’den gelen acı haberler ile sarsıldı.

Hakkari ve Mardin’den acı haberler

Türkiye, Hakkari ve Mardin’den gelen acı haberler ile sarsıldı. Hakkari-Van karayolunda polis aracının geçişi sırasında saldırı meydana geldi. Saldırıda 2 polis  ve nakledilen bir hükümlü yaşamını yitirdi. Gece saatlerinde ise Mardin’den bir acı haber daha geldi. Mardin’in Nusaybin ilçesinde zırhlı polis aracının geçisi sırasında patlatılan bomba sonucunda 3 polis  hayatını kaybederken  oldu, 1 polis ağır yaralandı.

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nin Üçyol Mevkii’nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına  PKK’lılar saat 23.40 sıralarında bombalı saldırı düzenledi. Zırhlı aracın geçişi sırasında PKK’lılar yola tuzakladıkları tahrip gücü bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada zırhlı araçta bulunan biri komiser 3 polis  yaşamını yitirirken 1 polis memuru da ağır yaralandı. Yaralı polis memuru Nusaybin Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Tahrip gücü yüksek bombanın infilak ettirilmesiyle birlikte çevredeki evlerde de büyük hasarlar meydana geldiği belirtildi. İlçenin giriş ve çıkışları tutulurken, operasyonlar sürüyor.

HAKKARİ: 2 POLİS VE 1 HÜKÜMLÜ
Hakkari-Van karayolunun 30. kilometresinde PKK’lılarca yola döşenen el yapımı patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi esnasında patlatıldı. Olayda, araçta bulunan polis memurlarından 2’si yaşamını yitirirken, ikisi de yaralandı. Saldırıda nakledilen bir hükümlü de hayatını kaybetti.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber