Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 30 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Hakkari'de 160 kişilik işe 4 bin başvuru

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında fidan dikimi ve toprak rehabilitasyonu işlerinde çalıştırılacak 160 personel için 4 bin kişi müracaatta bulundu

Hakkari'de 160 kişilik işe 4 bin başvuru

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında çalıştırılacak 160 personel için 4 bin kişi başvuru yaptı.

Çalışma ve İş Kurumu ile Orman İşletme müdürlüklerinin ortaklaşa yürüttüğü projeyle kentte fidan dikimi ve toprak rehabilitasyonu işlerinde çalıştırılacak 160 personel için TYÇP kapsamında alıma gidildi.

İş başvurusu için 4 bin 6 kişinin müracaatta bulunmasının ardından Atatürk Kültür Merkezinde noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Salonu dolduran vatandaşlar, büyük bir heyecanla kuradan isimlerinin çıkmasını bekledi.

160 asıl ve 160 yedek işçinin belirlendiği kurada, isimleri okunan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. 

İşçilerin, Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde 6 ay süresince istihdam edileceği belirtildi.

ETİKETLER: Hakkari , TYÇP , İşkur , başvuru
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber