Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 07 Ağustos 2020 - 10:48 Yorum: 0

Hakkari’de 70 iş yeri denetlendi

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak dezenfekten çalışmalarını sürdürürken, iş yerlerine yönelik denetimlerini...

Hakkari’de 70 iş yeri denetlendi

Hakkari'de "korona virüs" denetimleri aralıksız olarak devam ediyor.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak dezenfekten çalışmalarını sürdürürken, iş yerlerine yönelik denetimlerini ise sürüyor. Zabıt Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Gıda Kontrol Birimi, İl Emniyet Müdürlüğü, Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından marketler, kuyumcu, toplu taşıma, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksi durakları gibi alanlarda "korona virüs denetim yapıldı.

Yaklaşık 70 iş yerini denetleyen ekipler; maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda esnafı tekrar bilgilendirerek denetimlerin devam edeceğini bildirdi.

Hakkari’de 70 iş yeri denetlendi

Hakkari’de 70 iş yeri denetlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber