Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 14 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

Hakkari’de 9 terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari kırsalında icra edilen hava harekatında 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari’de 9 terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari kırsalında icra edilen hava harekatında 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkari kırsalında icra edilen hava harekatında bölücü terör örgütü mensubu 9 teröristin etkisiz hale getirildiği, bir barınak, bir mağara ve bir mühimmat deposunun ise imha edildiği kaydedildi. Ayrıca Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramasında 1 Kaleşnikof piyade tüfeği, 2 Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü ve 30 Kaleşnikof piyade tüfeği fişeğinin ele geçirildiği belirtildi.

Şırnak merkezde bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından Şırnak- Van karayolunu yapan firmaya ait bir iş makinesinin yakıldığı ve aynı bölgede icra edilen operasyonda 1 el yapımı patlayıcı bulunarak etkisiz hale getirildiği ifade dildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Hakkari kırsalında düzenlenen hava harekatı ile ilgili ilk yapılan açıklamada 2 teröristin öldürüldüğü açıklanmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber