Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Ekim 2016 - 15:48 Yorum: 0

Hakkari’de aşure etkinliği

HAKKARİ (İHA) – Vangölü Elektirk Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ve Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ) Hakkari müdürlükleri tarafından Muharrem...

Hakkari’de aşure etkinliği

HAKKARİ (İHA) – Vangölü Elektirk Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ve Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ) Hakkari müdürlükleri tarafından Muharrem ayı dolayısıyla 500 kişiye aşure dağıtıldı.

VEDAŞ ve VEPSAŞ Hakkari müdürlükleri, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan VEDAŞ hizmet binası önünde Muharrem ayı nedeniyle 500 kişiye aşure dağıttı. Aşure etkinliğine VEDAŞ ve VEPSAŞ il müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, İl Müftüsü M. Faysal Geylani, ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, vatandaşlar ile kurum personeli katıldı. Kazanların başına geçen VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir, kendi elleriyle aşure kaselerini doldurarak misafirlere dağıttı.

Burada kısa bir açıklama yapan konuşan VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, Muharrem ayının Ramazan ayı kadar mübarek olduğunu belirterek, aşure etkinliklerine teşrif eden tüm misafirlere teşekkür etti. Özdemir, "Bilindiği gibi bu müstesna günümüz çok önemli. Biz şirketimizin yönetim kurulu üyeleriyle ve çalışanlarımızla Aşure Gününü burada kutlamak istedik. Bu özel ve kutlu günün bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bizim görevimiz enerjidir. Temel amacımız ve görevimiz enerjiyi her yere ulaştırmaktır. Bu gölgede kaliteli ve sürekli enerji sağlamak için gece gündüz personelimizle mücadele ediyoruz. Bunun yanında sosyal etkinliklerle toplumdan geri kalmadan elimizden gelen gayretle yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İl Müftüsü Faysal Geylani'nin okuduğu duanın ardından aşure etkinliği sona erdi.

Hakkari’de aşure etkinliği

Hakkari’de aşure etkinliği

Hakkari’de aşure etkinliği

Hakkari’de aşure etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber