Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Hakkari'de "Bereket Ormanı" oluşturuldu

HAKKARİ (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca yürütülen Gönül Elçileri...

Hakkari'de 'Bereket Ormanı' oluşturuldu

HAKKARİ (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca yürütülen Gönül Elçileri Projesi kapsamında Hakkari'de fidan dikildi.

Keklikpınar Mahallesi'ndeki Hakkari Üniversitesi kampus alanında "Bereket Ormanı" kapsamında düzenlenen programa, Vali Yardımcıları Mehmet Emin Taşçı ve Hüseyin Sayın, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Orman İşletme İl Müdürü Hilmi Akyüz ile öğrenciler katıldı.

Etkinliğe katılanlar, bir hektar alan üzerinde oluşturularak "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan" adı verilen hatıra ormanına yaklaşık bin 500 çam fidanı dikti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber