Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mayıs 2017 - 12:09 Yorum: 0

Hakkari’de bir teröristin cesedi bulundu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terörle mücadele operasyonlarında Yüksekova'da icra edilen aramada önceden etkisiz hale getirilen bir teröristin cesedinin...

Hakkari’de bir teröristin cesedi bulundu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terörle mücadele operasyonlarında Yüksekova'da icra edilen aramada önceden etkisiz hale getirilen bir teröristin cesedinin bulunduğu belirtildi.

TSK'dan yapılan açıklamada, Hakkari Yüksekova'da güvenlik güçleri tarafından icra edilen temas aramasında önceden etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin cesedinin bulunduğu belirtildi. Çukurca'da icra edilen arazi aramasında ise 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 2 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 54 Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, bir el bombası, bir sırt çantası, bir şemsiye ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Şemdinli'de 30 RPG-7 roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ele geçirildi.

Şırnak merkezde güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında 8 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 283 Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği ve 2 el bombası ele geçirilirken, Muş Varto'da tespit edilen bir sığınak içerisinde el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber