Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 16 Haziran 2020 - 11:18 Yorum: 0

Hakkari’de doğalgaz çalışmaları sürüyor

Hakkari'ye 3 bin rakımın üzerindeki dağlar ile zorlu arazilerden geçirilerek ulaştırılan ve bazı evlerde kullanılmaya başlanan doğalgaz çalışmaları...

Hakkari’de doğalgaz çalışmaları sürüyor

Hakkari'de doğalgaz hattı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Hakkari'ye 3 bin rakımın üzerindeki dağlar ile zorlu arazilerden geçirilerek ulaştırılan ve bazı evlerde kullanılmaya başlanan doğalgaz çalışmaları sürüyor. Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, kentin değişik noktalarında doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Van'dan başlatılan 204 kilometrelik hat, 3 bin 600 rakımlı Berçelan Yaylası'ndan geçirilerek kent merkezine ulaştırıldı. Kent merkezi ve farklı mahalleler bu yıl doğalgazdan faydalandı. Doğalgaz hem insan hem de çevre sağlığına olumlu katkı sunacak. Aynı zamanda vatandaşlarımız ısınma sorununu daha az masrafla halledecek. Vatandaşlarımız bunun sevincini yaşıyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber