Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Hakkari'de eğitim yatırımları değerlendirme toplantısı

HAKKARİ (AA) - İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2015 yılı Yatırım Planlama Toplantısı, Vali Yakup Canbolat başkanlığında yapıldı.Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda...

Hakkari'de eğitim yatırımları değerlendirme toplantısı

HAKKARİ (AA) - İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2015 yılı Yatırım Planlama Toplantısı, Vali Yakup Canbolat başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Canbolat, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yatırımlarıyla ilgili ivedi bir toplantı yapma gereğinin doğduğunu ifade etti.

Hem devlet yatırım programı hem de Milli Eğitim Bakanlığı'nın okul öncesi ve ilköğretime ayırdığı kaynağın belirlendiğini hatırlatan Canbolat, şöyle konuştu:

"Yatırımların planlanmasıyla ilgili neler yapabileceğinin hızlı bir çalışmayla tespit ederek bakanlığa teklif edilmesi gerekiyor. Bu tespitlerle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi tarafından bir an önce işlerin projelendirilmesi ve ihale süreçlerinin başlatılarak yapılması önem arz ediyor. En geç 15 Mayıs 2015 tarihine kadar büyük onarım ihalelerinin bitirilmesini hedefliyoruz."

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın planlanan yatırımlarla ilgili yaptığı sunumla sona eren toplantıya, Vali Yardımcıları Cumhur Duran, Mehmet Emin Taşçı, ilçe kaymakamları ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber