Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Kasım 2014 - 01:08 Yorum: 0

Hakkari'de en iyi şekilde ağırlandılar

"Bizim ülkemizde halklar arasında bir sorun yoktur. 77 milyon memleket evladı ana dili ne olursa olsun bu ülkenin evladı olmaktan iftihar eder ve gurur duyar"

Hakkari'de en iyi şekilde ağırlandılar

KARABÜK (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Bizim ülkemizde halklar arasında bir sorun yoktur. 77 milyon memleket evladı ana dili ne olursa olsun bu ülkenin evladı olmaktan iftihar eder ve gurur duyar" dedi.

Şahin, Kadınlar 2. Ligi takımlarından Ovacık Gençlik Spor Bayan Futbol Takımı ile Nusaybin Gençlik Spor Bayan Futbol Takımı oyuncularını yapacakları karşılaşma öncesi kaldıkları Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde ziyaret etti.

Kadın futbolcularla sohbet eden Şahin, dünyada her kültürden insanın aracı olmadan anlaşabildiği tek şeyin spor olduğunu söyledi. 

Ovacık Gençlik Spor Bayan Futbol Takımı'nında yer aldığı ligde Hakkari'nin de bulunduğunu, terör nedeniyle takımın bu ile gitmekte tereddüt ettiğini, ancak kendisinin devreye girerek tereddüt etmemeleri gerektiğini aktardığını anlatan Şahin, "Gerçekten gittiler ve Hakkari'de en iyi şekilde ağırlandılar. Bizim ülkemizde halklar arasında bir sorun yoktur. 77 milyon memleket evladı ana dili ne olursa olsun bu ülkenin evladı olmaktan iftihar eder ve gurur duyar. Terör diye bahsettiğimiz şey halklara rağmen ortaya çıkmış olan bir sonuçtur. Türkiye inşallah bu sorunu da çözecektir" diye konuştu. 

Türkiye'nin büyük bir ülke olduğunu aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Bizim atalarımız Çanakkale'de birlikte savaştılar bu vatan için. Birlikte şehit oldular. Çanakkale'de Çankırılı, Karabüklü, Zonguldaklı, Kastamonulu Edirneli Hasan'la Vanlı, Diyarbakırlı, Bingöllü kardeşler yan yana yatarlar. Bu vatan için birlikte şehit oldular. Bize düşende onların torunları olarak el ele kol kola vererek ülkemizin içinde bulunduğu şu olumsuz şartları çözmek. Çözüm süreci bu anlamda başlatılmıştır. Bu olunca Türkiye büyük bir sıçrama gerçekleştirecektir."

Şahin, kadın futbolcu ve takımların teknik heyetlerine çeşitli hediyeler verdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber