Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Hakkari'de "İletişim ve Motivasyon" semineri

HAKKARİ (AA) - Valilik koordinatörlüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı'nın Sosyal Destek (SODES) Programı kapsamında desteklediği "Benim...

Hakkari'de 'İletişim ve Motivasyon' semineri

HAKKARİ (AA) - Valilik koordinatörlüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı'nın Sosyal Destek (SODES) Programı kapsamında desteklediği "Benim Sahnem Benim Müziğim" Projesi kapsamında "İletişim ve Motivasyon" konulu seminer düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde Kişisel Gelişim Uzmanı İsmail Akarsu, katılımcılara "İletişim ve Motivasyon" konulu seminer verdi.

Seminer sonunda Vali Yakup Canbolat, sunumlarından dolayı Akarsu'ya teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Seminere, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile güvenlik güçleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber