Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 10:18 Yorum: 0

Hakkari'de "İletişim ve Motivasyon" semineri

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de, "Benim Sahnem Benim Müziğim" Projesi kapsamında düzenlenen, "İletişim ve Motivasyon" seminerine katılan öğrenciler, eğlenceli vakit geçirdi.Atatürk Kültür...

Hakkari'de 'İletişim ve Motivasyon' semineri

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de, "Benim Sahnem Benim Müziğim" Projesi kapsamında düzenlenen, "İletişim ve Motivasyon" seminerine katılan öğrenciler, eğlenceli vakit geçirdi.

Atatürk Kültür Merkezinde, Valilik koordinatörlüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı'nın Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında, Kişisel Gelişim Uzmanı İsmail Karasu tarafından ilköğretim ve lise öğrencilerine seminer verildi.

Slayt gösterisi eşliğinde sunum yapan Karasu, yaptığı espirilerle de öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

Öğrenciler, seminer sonunda çalınan müziğe eşliğinde tempo tutarak, doyasıya eğlendi.

Öğrenciler, kendileri için önem taşıyan bu tür etkinliklerin daha sık yapılması gerektiğini belirterek, bu seminerin sınavlar öncesinde kendilerine büyük bir moral ve öz güven kazandırdığını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber