Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 28 Kasım 2020 - 12:53 Yorum: 0

Hakkari’de korona virüs denetimi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, korona virüs salgınından vatandaşları korumak, salgının yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığınca...

Hakkari’de korona virüs denetimi

Hakkari'de korona virüs tedbirleri kapsamında iş yerleri denetlendi.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, korona virüs salgınından vatandaşları korumak, salgının yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığınca alınan tedbir kararları kapsamında ildeki denetimlerini sürdürüyor. Sağlık ve belediye ekiplerinin de eşlik ettiği denetimlerde paket servisi yapan restoranlar, fırınlar, kuyumcu sektörü ve AVM'leri denetleyen ekipler; maske, mesafe ve temizlik konularında uyarılarda bulundu.

Salgının yayılmasının önlenmesi amacıyla alınan tedbir kararlarının uygulanması ve vatandaşları bilgilendirmeye yönelik çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Kentteki cadde ve sokaklarda da denetimler aralıksız olarak devam ediyor.

Hakkari’de korona virüs denetimi

Hakkari’de korona virüs denetimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber