Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Kasım 2014 - 12:38 Yorum: 0

Hakkari'de mahsur kalan yolcular kurtarıldı

Kentte etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle 2900 rakımlı Şivekür Tepesinde mahsur kalan 2 minibüsteki 32 yolcu, İl Özel İdaresi ekiplerince kurtarıldı

Hakkari'de mahsur kalan yolcular kurtarıldı

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de kar nedeniyle yolda mahsur kalan 32 kişi, karla mücadele ekiplerince kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, kent merkezinden Durankaya beldesine yolcu taşıyan iki minibüs, 2900 rakımlı Şivekür Tepesinde etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle yolda mahsur kaldı.

İl Özel İdaresinden yardım istenmesi üzerine vakit kaybetmeden yola çıkan karla mücadele ekipleri, araçlardaki 32 kişiye ulaşmak için çalışma başlattı.

Yaklaşık 4 saat süren yol açma çalışmasının ardından yolculara ulaşan ekipler, yolu açarak araçların Durankaya beldesine gitmesini sağladı.

il Özel İdaresi yetkilileri, kentte iki günden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışı ve fırtınanın, 10 köy ile 15 mezra yolunun kapanmasına neden olduğunu belirterek, sürücülerin, kar yağışının yoğun olduğu bölgelere gitmemesi için uyarıda bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber