Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Şubat 2019 - 18:23 Yorum: 0

Hakkari’de terör operasyonu

Hakkari kırsalında jandarma ekipleri tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 1 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, bu tüfeğe...

Hakkari’de terör operasyonu

Hakkari kırsalında jandarma ekipleri tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 1 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, bu tüfeğe ait 85 adet mühimmatı ve 4 adet şarjör ele geçirildi.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 16 Şubat 2019 günü merkez Kırıkdağ köyünde operasyon icra edildi. İcra edilen operasyon faaliyeti neticesinde;1 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 85 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği mühimmatı, 4 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü ve 12 adet orta boy pil ele geçirildi. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber