Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 18 Nisan 2014 - 18:13 Yorum: 0

Hakkari'de terörle mücadele

Hakkari'de boş araziye saklanmış el yapımı 2 bomba ve 90 molotofkokteyli ele geçirildi

Hakkari'de terörle mücadele

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de boş araziye saklanmış el yapımı 2 bomba ve 90 molotofkokteyli ele geçirildiği, Şemdinli ilçesinde ise arazide bir uzun namlulu silah ile 37 roketatar ve 16 havan mühimmatı bulunduğu bildirildi.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şubelerine bağlı ekiplerin, bölücü terör örgütü faaliyetlerinin önlenmesi ve deşifre edilmesi amacıyla koordineli çalışma yürüttüğü belirtildi.

Açıklamada, "Çalışmalarda boş araziye saklanmış vaziyette, gerçekleştirilecek eylemlerde kullanılmak üzere hazırlanmış 2 el yapımı bomba, kullanıma hazır 90 molotofkokteyli ile molotof yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmiştir" denildi.

 

- Şemdinli'de çok sayıda mühimmat ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şubesi görevlileri ile Şemdinli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Şemdinli'de gerçekleştirilebilecek eylemlerin önlenmesine yönelik olarak 4-6 Nisan tarihlerinde koordineli olarak yürütülen çalışmalarda ise boş araziye saklanmış bir uzun namlulu silah ile 37 roketatar ve 16 havan mühimmatı ele geçirildiği bildirildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber