Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 17:24 Yorum: 0

Hakkari’de yaralanan kızıl şahin tedavi edildi.

Hakkari'de bir vatandaş tarafından yaralı halde bulunan kızıl şahin, tedavisi için Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkililerine teslim...

Hakkari’de yaralanan kızıl şahin tedavi edildi.

Hakkari'de bir vatandaş tarafından yaralı halde bulunan kızıl şahin, tedavisi için Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Kent merkezine bağlı Çaltıkoru (Sevin) köyünde ikamet eden duyarlı bir vatandaş tarlada yaralı halde bulduğu kızıl şahini tedavi etmek için Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne getirdi. Burada yaralı şahine müdahale eden Veteriner Hekim Faysal Cindioğlu, hayvanın sol kanadında ve gagasında bilinmeyen bir nedenden yaralanmaların olduğunu belirledi. Veteriner Hekim Cindioğlu kızıl şahinin yaralı bölgelerini tedavi ederken, yaralanmaların ağır olduğunu bu nedenle kızıl şahinin tedavisinin uzun süreceğini, tedavisinin tamamlanıncaya kadar kızıl şahini bir süre misafir edeceklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber