Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 13 Mayıs 2016 - 12:18 Yorum: 0

Hakkari’deki Terör Saldırısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiçbir çatışma, hiçbir pusu, Türkiye'nin birliğini, beraberliğini, toprak bütünlüğünü savunmaktan bizleri alıkoyamayacaktır....

Hakkari’deki Terör Saldırısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiçbir çatışma, hiçbir pusu, Türkiye'nin birliğini, beraberliğini, toprak bütünlüğünü savunmaktan bizleri alıkoyamayacaktır. Cesur ve fedakar güvenlik güçlerimizin arkasında bu millet durduğu müddetçe Türkiye tüm kanlı örgütlerden, kirli ittifaklardan bir bir kurtulacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'deki terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Hakkari Çukurca'da bu sabah şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Teröristlerle çıkan çatışmada yaralanmış olan askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Güvenlik güçlerimizin, askeriyle, polisiyle, köy korucusuyla, tüm birimleriyle teröre karşı son derece koordineli ve uyumlu biçimde verdiği mücadele, kararlılıkla devam edecektir. Hiçbir çatışma, hiçbir pusu, Türkiye'nin birliğini, beraberliğini, toprak bütünlüğünü savunmaktan bizleri alıkoyamayacaktır. Cesur ve fedakar güvenlik güçlerimizin arkasında bu millet durduğu müddetçe, Türkiye tüm kanlı örgütlerden, kirli ittifaklardan bir bir kurtulacaktır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Ülkemizin huzuruna kasteden terörle mücadele konusunda milletimizin, devletin tüm birimlerinin yanında olduğunu biliyoruz. Bu noktada, başta bölgedeki kardeşlerimiz olmak üzere sabrı, duası, feraseti, basireti ve desteği nedeniyle aziz milletimize minnettarız. Bu düşüncelerle Çukurca'da şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber