Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Eylül 2018 - 15:58 Yorum: 0

Hakkarili çocukların şişme oyun parkı sevinci

Hakkari Belediye Başkanlığı Kadın ve Çocuk Aile Hizmetleri Müdürlüğünün "Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi" projesi kapsamında düzenlediği etkinlik...

Hakkarili çocukların şişme oyun parkı sevinci

Hakkari Belediye Başkanlığı Kadın ve Çocuk Aile Hizmetleri Müdürlüğünün "Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi" projesi kapsamında düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü.

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında eski hükümet konağı binası önünde kurulan ve iki gün devam eden etkinliğe çocuklar aileleri ile birlikte akın etti. Çocuklar şişme oyun parkında oynamanın sevincini yaşarken, aileleri ise bu heyecanlı anlarını cep telefonu ile görüntülediler.

Çocuk müzikalleri ve sürpriz hediyelerin verildiği etkinlikte doyasıya eğlenen çocuklar, kendilerine bu güzel etkinliği düzenleyen belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

Kısa sürede her yönüyle Hakkari'nin çehresini değiştiren ve kendilerini yeniliklerle tanıştıran belediye başkanlığı yetkililerine şükran borçlu olduklarını ifade eden vatandaşlar, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program sayesinde çocukların çok mutlu olduğunu söylediler.

Hakkarili çocukların şişme oyun parkı sevinci

Hakkarili çocukların şişme oyun parkı sevinci

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber