Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 15 Ağustos 2020 - 13:28 Yorum: 0

Hakkarili doğaseverlerden örnek davranış

Hakkarili 2 doğasever Bilal Çiftçi ve Necmettin Ölmez yüzmek için gittikleri, Van Gölü'nde piknikçiler tarafından etrafa atılan çöpleri toplayarak örnek...

Hakkarili doğaseverlerden örnek davranış

Hakkarili 2 doğasever Bilal Çiftçi ve Necmettin Ölmez yüzmek için gittikleri, Van Gölü'nde piknikçiler tarafından etrafa atılan çöpleri toplayarak örnek bir davranışa imza attı.

Van'ın Gevaş ilçesine bağlı İnköy Mahallesi sahiline serinlemek için yüzmeye giden Hakkarili 2 doğasever Bilal Çiftçi ve Necmettin Ölmez, sahilin birçok yerine piknikçiler tarafından atılan çöpleri temizleyerek örnek bir davranış sergiledi.

Etrafa rastgele atılan çöpleri 2 saatlik bir çalışmanın ardından topladıktan cep telefonuyla kaydettikten sonra yakarak imha eden doğaseverler Çiftçi ve Ölmez, vatandaşları çöp konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber