Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 11:18 Yorum: 0

Hakkarili gencin ‘Kapan Ağzı’ adlı kitabı çıktı

HAKKARİ (İHA) – Hakkarili üniversite öğrencisi Muhammet Şimşek'in bir yıl boyunca üzerinde çalıştığı 190 sayfalık Türkçe ve İngilizce içerikli...

Hakkarili gencin ‘Kapan Ağzı’ adlı kitabı çıktı

HAKKARİ (İHA) – Hakkarili üniversite öğrencisi Muhammet Şimşek'in bir yıl boyunca üzerinde çalıştığı 190 sayfalık Türkçe ve İngilizce içerikli "Kapan Ağzı" adı kitabı çıktı.

İlk kitabını basmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Şimşek, "Babam Mevlit Şimşek aslan Hakkarili, 1986 yılında ailemiz Mersin iline taşındı. Ben Mersin ilinde doğdum. 1997 yılında ise ailece İstanbul'a yerleştik. 3 kardeşiz ve ailenin en büyük ferdi benim. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nde işletme ve İstanbul Üniversitesi'nde ise felsefe bölümü ikinci sınıf öğrencisiyim. Boş zamanlarımı zihnini rahatlatacak aktivitelerle geçirmekteyim. Gitar çalmak, şarkı söylemek, bilardo oynamak, film izlemek, kitap okumak başlıca aktivitelerim arasındadır. Eğitim sürem boyunca birçok projeye imza atarak kendimi geliştirme fırsatı buldum. Bilgi ve becerilerimi okumaya olan sevdam ve tutkum ile birleştirip beynimde tasarladığım ve hissederek yaşadığım duygu dolu anlarımı kaleme dökmeye karar verdim. Açıkçası nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim olmadan bir gün kendimi bilgisayarın başına geçmiş, bir şeyler yazarken buldum ve zaman ilerledikçe yazdıklarımın hem bana hem kısa özetlerini aktardığım insanları heyecanlandırdığını fark edip, Kapan Ağzı romanını yazarak hem başarılarıma bir başarı daha kazandırmak hem de kendimi kanıtlama fırsatım oldu. Yaşadığım süre zarfında insanlara faydalı olmak en büyük gayelerimden biri olmuştur. Yaklaşık bir yıl boyunca üzerinde çalıştığım "Kapan Ağzı" adlı roman ve aksiyon içerikli 190 sayfalık Türkçe ve İngilizce kitabımı bastım. 16 Eylül'de tüm yayın evlerinde yer alacak. Bu ilk kitabım olup devamı da inşallah gelecektir" dedi.

Hakkarili gencin ‘Kapan Ağzı’ adlı kitabı çıktı

Hakkarili gencin ‘Kapan Ağzı’ adlı kitabı çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber