Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 20 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Halden hırsızlık güvenlik kameralarında

Manisa Yaş Sebze ve Meyve Halindeki 6 iş yerinden hırsızlık olayını araştıran polis, olayın şüphelilerini güvenlik kameralara görüntülerinden ve kullandıkları kiralık otomobilden tespit ederek yakaladı

Halden hırsızlık güvenlik kameralarında

MANİSA (AA) - Manisa Yaş Sebze ve Meyve Halindeki 6 iş yerinden hırsızlık yapan 4 kişi polis tarafından yakalandı. İş yerlerinden hırsızlık güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Şehzadeler İlçesindeki Manisa Yaş Sebze ve Meyve Halindeki 6 iş yerinden 3 ay önce meydana gelen hırsızlık olayına yönelik çalışma yapan polis, incelediği güvenlik kamera kayıtlarını ve sürdürdüğü çalışmalar sonucu olayın failleri oldukları iddiasıyla 4 kişiyi yakaladı. 

Zanlıların kiralık otomobille geldikleri haldeki 6 iş yerinden çeşitli malzeme ve içinde 40 bin lira para ve değerli evrak bulunan çelik kasayı çaldıkları bildirildi.

Gözaltına alınan kişilerin sorgularının sürdüğü belirtildi.

İş yerindeki hırsızlık olayının güvenlik kamera kayıtları da basına dağıtıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber