Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Temmuz 2014 - 20:23 Yorum: 0

Halfeti'de metruk evde bulunan 2 ceset

Adli Tıp Kurmu'ndaki işlemlerin ardından Engin Öksüz'ün cenazesi yakınları tarafından İstanbul'a götürüldü

Halfeti'de metruk evde bulunan 2 ceset

ADANA (AA) - Halfeti ilçesinde metruk evde bulunan 2 erkek cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna getirilen Engin Öksüz'ün cenazesi, yakınları tarafından alındı.

Alınan bilgiye göre, otopsi için Adana'ya getirilen Engin Öksüz'ün (33) cenazesi yakınları tarafından İstanbul'a götürüldü. Abdullah Türk'ün (50) cenazesi ise yakınlarının alması için hala Adli Tıp Kurumunda bekletildiği öğrenildi.

- Olay

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Çeken Mahallesi'nde bulunan metruk evden kötü kokular geldiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirince, evde yapılan aramada, 2 kişinin cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemede, cesetlerin Engin Öksüz (33) ile Abdullah Türk'e (50) ait olduğunu saptanmış ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber