Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 25 Temmuz 2014 - 18:13 Yorum: 0

Halfeti'de metruk evde bulunan 2 ceset

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde ölü bulunan motosikletli gezginlerden Abdullah Türk'ün cenazesi, Isparta'nın Sütçüler ilçesinde toprağa verildi

Halfeti'de metruk evde bulunan 2 ceset

ISPARTA (AA) - Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde ölü bulunan motosikletli gezginlerden Abdullah Türk'ün cenazesi, Sütçüler'da defnedildi.

Cenazesi Boğazköy köyüne getirilen Türk için köy camisinde cenaze namazının kılındı. Cenaze namazına Türk'ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Antalya, Afyonkarahisar ve Denizli'den gelen motosiklet tutkunları katıldı. Türk'ün cenazesi, cenaze namazı kılınmasının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. 

Isparta Motosiklet Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, hiç istemedikleri bir olay yaşadıklarını söyledi.

Bu acıyı paylaşmak için farklı illerden motosikletçilerin geldiğini belirten Öz, "Birbirimizi biz olarak, tek olarak görürüz. Bugüne kadar hiç muhabbetimiz olmadığı halde bu merasime katılmayı görev bildik. Bu tür olayların yaşanmaması için ilgililerin gerekli tedbirleri almasını umut ediyoruz. Yaşanan olayı kınıyoruz. İnşallah failleri bulunur ve olay çözülür" dedi. 

- Olay

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Çeken Mahallesi'nde bulunan metruk evden koku geldiğini fark eden vatandaşlar durumu polise bildirmiş, evde yapılan aramada iki kişinin cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemede, cesetlerin Engin Öksüz ile Abdullah Türk'e ait olduğu saptanmış, cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber