Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 11 Temmuz 2018 - 16:28 Yorum: 0

Halı Hijyeninde Teknolojik Yaklaşım

Halınızın dokusuna zarar vermeyecek halı temizlik ürünlerinin seçimi noktasında uzun yıllara dayanan hizmet tecrübesi

Halı Hijyeninde Teknolojik Yaklaşım

Halınızın dokusuna zarar vermeyecek halı temizlik ürünlerinin seçimi noktasında uzun yıllara dayanan hizmet tecrübesi ile hareket eden teknik ekibimiz ve her zaman yenilikçi teknolojilerin kullanıldığı  fabrikasında halıların en dip kısımlarında bulunan gözle görülmeyen zararlı maddelerin dahi tamamen halıdan arındırılıyor.

Yaşam alanlarımızın en zarif yaşlanan halısı olarak nitelendirilen yün halıların maddi ve manevi değerini yitirmeyecek ve özelliklerini ilk günkü gibi koruyacak hizmet anlayışıyla  ile halıların derinlemesine hijyene kavuşması sağlanabilir. Yün halılar farklı gruplarda sınıflandırılabiliyor olması nedeniyle kendi içerisinde de yıkama teknikleri ve kullanılan temizlik ürünleri birbirinden farklılıklar gösterebilir ki, bu durumda doğru seçimlerde bulunulması deneyim ve profesyonel teknik bilgi gerektirir. Her yönüyle yaşamınıza renk ve değer kazandıran yün halılara yönelik ileri nesil teknoloji tabanı üzerinde uygulanan yün halı yıkama hizmetleriyle yün halınızın daha hijyenik ve daha sağlıklı bir kullanıma ulaşmasını sağlayabilir ve ilk günkü kabarık yapısını her zaman koruyabilirsiniz.

 Yün Halı Çeşitleri Neler?

Yün halılar birbirlerinden farklı üretim teknikleri ve malzemeler ile üretilmesiyle birlikte zengin bir alternatif çeşitliliği sunuyor. İran halısı, Kayseri halısı ve daha pek çok farklı halı türünün yün halı çeşidinin bulunuyor olması uygulanacak yün halı yıkama işlemlerinde daha hassas hareket edilmesini gerektirdiğinden her yün halı modeline özel olarak farklı aşamalardan oluşan bir halı yıkama işlemi uygulanıyor.  ileri nesil teknolojik teknik ekipmanları ve uzun hizmet yıllarına dayalı deneyim ve teknik bilgi sahibi ekiplerimizin her yün halı modeline özel uyguladıkları yıkama aşamaları ise gruplandırma, kontrol etme, ölçme ve fiyatlandırma, yün halı yıkama uygun teknik ve ürün seçimi, ideal programda sıkma ve toz alma, kurutma ve verilen tarihte teslimat olarak şekilleniyor.

Halılarda karşılaşılabilecek en zorlu ve en inatçı lekeler arasında yer alan yapışkan özellikli lekeler, halının elyaf veya yün yapısının en dip kısımlarına kadar nüfuz eder. Bu tarz lekelerde, evde yapılan, çoğu zaman bilinçsiz ve yanlış malzemeler kullanılarak yapılan müdahaleler, lekelerin halıda daha kalıcı zararlar oluşturmasına neden olabilir. Leke oluşumlarından kısa süre içerisinde profesyonel halı yıkama uygulamalarının gerçekleştirilmesi, bu tür lekelenmelerde gereklilik arz eder. Bu tip şekerli ve yapışkan lekelerin temizliğinde püskürtme sistemleri uygulanmalıdır.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber