Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ağustos 2016 - 17:08 Yorum: 0

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde onarım çalışması başlıyor

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri'nde asfalt yenileme ve onarım çalışması başlıyor.

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde onarım çalışması başlıyor

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri'nde asfalt yenileme ve onarım çalışması başlıyor. 22 Ağustos'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılacak çalışmalar kapsamında köprüye sessiz asfalt serimi yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri'nde asfalt yenileme ve onarım çalışması ve sessiz asfalt serimi yapacak. 22 Ağustos 2016 Pazartesi gecesi saat 23.00'de başlanacak olan çalışmaların 4 Eylül 2016 Pazar günü 06.00'da tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar geceleri saat 23.00'de başlayacak ve sabah 06.00'da tamamlanmış olacak. Böylece çalışmalar gündüz trafiğini etkilemeyecek. 23.00 ve 06.00 saatleri arasında trafik akışı, yan köprüler kapalı olacağı için Haliç Köprüsü ana gövde üzerinden sağlanacak. Sabah saat 06.00 itibariyle Haliç Köprüsü ve yan yolları tümüyle trafiğe açık olacak. Yenilenen asfalt, yoğun trafik akışına daha dayanıklı ve uzun ömürlü, sessiz taş mastik asfalt özelliğinde olacak. Çalışma, Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü koordinasyonunda Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber