Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Temmuz 2018 - 13:18 Yorum: 0

Haliliye belediyesinde kurs kayıtları devam ediyor

Haliliye Belediyesi tarafından vatandaşların hobilerini gerçekleştirmeleri amacıyla Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifikalı kursların kayıtlarının...

Haliliye belediyesinde kurs kayıtları devam ediyor

Haliliye Belediyesi tarafından vatandaşların hobilerini gerçekleştirmeleri amacıyla Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifikalı kursların kayıtlarının devam ettiği bildirildi.

Demirkol'un talimatlarıyla sosyal belediyecilik çalışmalarını devam ettiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşların hobilerini yaşamaları için yeni kurslar açıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sanat Atölyesinde bünyesinde yürütülen kurs çalışmalarında, eğitimlerini başarıyla bitiren kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifikalar da taktim ediliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Türk Sanat Müziği, resim sanat eğitimi, mehter, tiyatro, tasavvuf müziği, bağlama, Arapça, işaret dili, bilgisayar, fotoğrafçılık, Türk Halk Müziği ve Osmanlıca eğitimleri veriliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kurs kayıtlarının devam ettiği, kayıt yapmak isteyenlerin Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi arkasında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gençlik Eğitim Merkezine müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber