Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2019 - 14:33 Yorum: 0

Haliliye zabıtasından baca denetimi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hava kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların sağlığı için merkez mahallelerde pide fırınlarında...

Haliliye zabıtasından baca denetimi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hava kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların sağlığı için merkez mahallelerde pide fırınlarında hijyen ve baca denetimlerini sürdürüyor.

İlçenin temizliğine verdiği önemi her platformda vurgulayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları doğrultusunda Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan kış ayları öncesi vatandaşların temiz bir havayı soluyabilmesi ve hijyenik gıda tüketmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri hava kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların sağlığı için merkez mahallelerde denetimlerini artırdı. Ekipler, pide fırınlarda hijyen ve ruhsat denetimi yaparken, hava kirliliğine neden olan apartmanlarda da baca denetimleri gerçekleştirdi. Ekipler, baca tertibatı yeterli olmayan ve kurallara uymayan yerlere uyarılarda bulundu. Ayrıca denetimler sırasında kriterlere uymayan iş yerleri ile işlem yaparken, bir iş yerini de mühürledi. Zabıta ekipleri, ilçede sorumluluk sahalarında olan tüm bölgelerde denetimlerin devam edeceğini açıkladı.

Haliliye zabıtasından baca denetimi

Haliliye zabıtasından baca denetimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber