Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2016 - 16:53 Yorum: 0

Haliliye’de demokrasi nöbeti sürüyor

Haliliye Belediyesi, milli irade ve demokrasi nöbetinde alanları boş bırakmayan halkın yanında olmayı sürdürürken, bu nöbetin onuncu gecesinde binleri,...

Haliliye’de demokrasi nöbeti sürüyor

Haliliye Belediyesi, milli irade ve demokrasi nöbetinde alanları boş bırakmayan halkın yanında olmayı sürdürürken, bu nöbetin onuncu gecesinde binleri, Abdurrahman Önül'ün ilahi konseriyle buluşturdu. Vatandaşlara seslenen Başkan Fevzi Demirkol, "Bu meydanlarda sağcı yok, solcu yok. Bu meydanlarda Kürt yok, Arap yok, Türk yok. Hepimiz birlikte millet olarak varız" dedi.

15 Temmuz askeri kalkışma girişimi sonrasında başlatılan demokrasi nöbetinde Haliliye Belediyesi, meydanlarda ve halkla olmayı sürdürüyor. Alanları dolduran binlere su, çay ve yemek ikramlarında bulunan Haliliye Belediyesi tarafından alandakilere Türk Bayrağı dağıtıldı. Demokrasi nöbetinin onuncu gecesinin ev sahibi olan Haliliye Belediyesi yaptı. "Seccadeni al gel" programıyla yatsı namazı birlikte eda edildi. Gecede Dergah Camii imamı İbrahim Onat, Kur'an-ı Kerim tilavetini gerçekleştirerek, daha sonra ülkenin refahı, huzuru ve birliği için dualar yaptı. Yapılan dualara kalabalık hep birlikte "amin" dedi. Kur'an tilavetinin ardından sahne alan İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül, ilahilerini ve kasidelerini seslendirdi. Kalabalığın büyük coşku yaşadığı ilahi konseri, yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Konserin ardından protokol konuşmaları yapıldı. Alanda toplanan vatandaşlara sağcı, solcu, Türk, Kürt diye ayırt edilmemesi gerektiğini ve milletçe bu meydanların doldurulduğunu söyleyen Demirkol, "15 Temmuz'da halkının üzerinde ateş açan tanklar, toplar, helikopter ve bomba atan uçaklar vardı. Devletin, milletin parasıyla alınmış bombaları ve mermileri halkımızın üzerine sıktılar. Halkımız orada bir direniş gösterdi. Çanakkale ruhu ve anlayışıyla hep birlikte bir direniş ve asalet gösterdi. Çanakkale'de kim varsa bu meydanlarda da onlar oldu. Bu meydanlarda sağcı yok, solcu yok. Bu meydanlarda Kürt yok, Arap yok, Türk yok. Hepimiz birlikte millet olarak varız" diye konuştu.

Haliliye’de demokrasi nöbeti sürüyor

Haliliye’de demokrasi nöbeti sürüyor

Haliliye’de demokrasi nöbeti sürüyor

Haliliye’de demokrasi nöbeti sürüyor

Haliliye’de demokrasi nöbeti sürüyor

Haliliye’de demokrasi nöbeti sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber