Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 14 Ekim 2019 - 13:38 Yorum: 0

Haliliye’de gençler sınava hazırlık kurslarında çalışıyor

Haliliye Belediyesi Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezi binasında, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanacak olan mezun öğrencilere yönelik...

Haliliye’de gençler sınava hazırlık kurslarında çalışıyor

Haliliye Belediyesi Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezi binasında, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanacak olan mezun öğrencilere yönelik tüm branşlarda, alanında uzman öğretmenler tarafından kurslar veriliyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları doğrultusunda gençlerin eğitimine yönelik çalışma yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sınavlara hazırlanan gençlere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamada Haliliye Belediyesi Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezi binasında, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanacak olan mezun öğrencilere yönelik tüm branşlarda, alanında uzman öğretmenler tarafından kurslar veriliyor. TYT ve AYT kurslarına yönelik sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarındaki öğrencilere program dahilinde matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe, edebiyat ve Türkçe dersleri veriliyor.

Müdürlük tarafından oluşturulan programa göre 350 öğrenci açılan kurslarla üniversiteye hazırlanıyor. Kursta, eğitimler hafta içi sabah saat 09.00'da başlayıp akşam saat 18.00'da sona eriyor.

Haliliye’de gençler sınava hazırlık kurslarında çalışıyor

Haliliye’de gençler sınava hazırlık kurslarında çalışıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber