Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 22 Temmuz 2019 - 17:38 Yorum: 0

Haliliye’de ücretsiz tercih danışmanlığı

Haliliye Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası tercih yapacak öğrencilere Haliliye ilçesinde iki farklı noktada ücretsiz tercih danışmanlık...

Haliliye’de ücretsiz tercih danışmanlığı

Haliliye Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası tercih yapacak öğrencilere Haliliye ilçesinde iki farklı noktada ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti sunacak.

23 Temmuz tarihin de başlayacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinde gençlerin daha doğru tercih yapmaları adına Haliliye Belediyesi Haliliye ilçesinde iki farklı noktada ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti sunuyor. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki rehber hocaları ile Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü "Haliliye Belediyesi Tercih Merkezleri" gençleri bekliyor. Tercih merkezleri Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Haliliye Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezinde bulunmaktadır. Tercih merkezlerimiz 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecektir. 23 Temmuz tarihinde başlayacak olan tercihler 29 Temmuzda son bulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber