Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Ekim 2021 - 14:58 Yorum: 0

Haliliye’de üst yapı atağı

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü üst yapı hizmetleri kapsamında 2 mahallede sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamlarken,...

Haliliye’de üst yapı atağı

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü üst yapı hizmetleri kapsamında 2 mahallede sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamlarken, 3 mahallede ise kilitli beton parke döşeme çalışmalarını devam ettiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yeni yol açma, bakım onarım, yol yapım çalışmalarını program çerçevesinde merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeden gerçekleştiriyor. Kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, Karpuzlu ve Şenocak mahallelerinde çalışmalarını tamamladı. Merkez mahallelerde yürütülen kilitli beton parke çalışmaları gerçekleştiren ekipler; Atatürk, Karşıyaka ve Şair Nabi mahallelerinde ise çalışmalarını devam ettiriyor. Program dahilinde yürütülen çalışmalarda, Veysel Karani Mahallesinde de alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfalta hazırlık çalışmalarına başlanıldı.

Karpuzlu Mahallesinde tamamlanan çalışmalarla ilgili açıklama yapan mahalle sakinleri, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Haliliye’de üst yapı atağı

Haliliye’de üst yapı atağı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber