Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 29 Temmuz 2021 - 12:08 Yorum: 0

Haliliye’de yapılandırma fırsatı devam ediyor

Haliliye Belediyesi; 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında başlatılan vergi borcu yapılandırma işlemlerinin 31 Ağustos 2021 tarihine kadar devam...

Haliliye’de yapılandırma fırsatı devam ediyor

Haliliye Belediyesi; 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında başlatılan vergi borcu yapılandırma işlemlerinin 31 Ağustos 2021 tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 9 Haziran 2021 tarihinde Resmi Gazete yayımlanan 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında 30 Nisan 2021 tarihinden önce tahakkuk edilmiş borçların yapılandırma işlemlerinin devam ettiğini bildirdi. Yapılandırma kapsamında mükelleflerin, 18 taksite kadar yapabileceği de hatırlatıldı.

Vatandaşlar yapılandırma işlemi ve ödemelerini www.haliliye.bel.tr ile Haliliye Belediyesinin veznelerinden yapabileceği kaydedilirken, yapılandırmayla ilgili son başvuru tarihinin 31 Ağustos 2021 olduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber